Recensies

 • Francine G.

  Wederom heerlijk en gezellig gegeten. Met zijn tweeën vier uur aan tafel gezeten. Super!

  9/10 via
 • Leroy P.

  22-02-18
  we werden erg leuk en vriendelijk ontvangen en alles werdt netjes uitgelegd. bediening was vrolijk enthousiast en top! eten was erg lekker en elk gerecht op zich een meesterwerk van de kok! we hebben echt heerlijk genoten van de avond lekkere muziek op de achtergrond. wij komen zeker nog een x terug!!

  10/10 via
 • Ellen T.

  wij hebben gisteren een heerlijke avond gehad! we hebben tapas gegeten met de aanbieding van iens. een dikke pluim voor de kok elk gerechtje was onwijs lekker! het personeel was ontzettend vriendelijk en gezellig. kort om heel veel complimenten en een hele fijne aangename sfeer!! Wij komen zeker nog een keer langs.

  10/10 via
 • Ellen O.

  Wederom héérlijk gegeten, 4 uur lang en bijna alles van de ( voor ons nieuwe) kaart geprobeerd. Gewéldige avond gehad. Vriendelijk personeel, niet lang wachten ondanks dat het druk was. Een toptent

  10/10 via
 • Jolanda H.

  Het was een zeer gezellige avond. Vriendelijke bediening en heerlijke tapas… Een top avond gehad met 5 jonge kinderen.

  9,5/10 via
 • Wim B

  De gastvrijheid waar mee het bedienend personeel de gast ontvangt en tijdens de tapas geweldig gewoon Een moment om niet te vergeten .En het eten ongelofelijk lekker

  10/10 via
 • Corine

  Al een aantal keer heerlijk tapas gegeten en gezellig! Aanrader 

  /10 via

Maak kennis met
de Zwetser Eten & Drinken in Emmen!

Café de Zwetser is de perfecte locatie gelegen in hartje centrum (aan het horecaplein van) Emmen. Bij uitstek de plek om je vrienden te ontmoeten, heerlijk te lunchen, genieten van onze fingerfoodkaart, borrelen en dansen! Midden op het marktplein in Emmen, voorzien van een groot overdekt en verwarmd terras, is het bij de Zwetser altijd terrasweer. Ook kunt u terecht in onze serre of restaurant.

Ons team bestaat uit een bedreven, enthousiaste en gepassioneerde ploeg die met onze producten bezig en doen telkens weer hun uiterste best om je verblijf in De Zwetser zo aangenaam mogelijk te maken.

Er wordt regelmatig met live muziek gewerkt en er draaien (met name in het weekend) diverse DJ’s. De Zwetser is opgaan in een sfeer die gevormd wordt door jou, je vrienden, de DJ’s en de barcrew.

 

Neem contact op!

Bekijk onze
menukaart

Benieuwd naar onze lunch en lekkernijen?
Bekijk online onze menukaart en laat je
verrassen door het aanbod!

Speciale wensen?
Neem contact op met ons!
Menukaart

Reserveer nu je tafel!

Menukaart Tapas / lunch & drinks

Bekijk hier onze menukaart, samengesteld met grote zorg zodat we u zo goed mogelijk kunnen bedienen naar wens & smaak.

De Zwetser is 7 dagen per week geopend voor lunch, borrelen, fingerfood en fijne borrelplanken!

Heeft u speciale wensen? Meld het ons!

Lees meer

Bekijk de zwetser party impression

De perfecte locatie om je vrienden te ontmoeten en te dansen. Onze bartenders zijn allen bedreven gepassioneerd met hun product bezig om je avond zo aangenaam mogelijk te maken!

Lees meer

Blijf op de hoogte



Zwetser Eten & Drinken is gelegen aan het marktplein in hartje Emmen. Met een groot verwarmd terras, een ruime lichte serre en gezellig restaurant is de Zwetser een fijne plek om te lunchen, borrelen of natuurlijk te genieten van ons tapas arrangement!
Reserveren voor het tapas-arrangement kan via deze site, voor groepen boven de 8 personen vragen we u om een mail te sturen naar info@dezwetser.nl
   Graag tot ziens bij de Zwetser Eten & Drinken!